Wykaz antygenów panelu FoodTest110 - Białko jaja, Żółtko jaja, Mleko krowie, Mleko kozie, Mleko owcze
- Kukurydza, Owies, Żyto, Pszenica, Jęczmień, Pszenica durum, twarda, Gliadyna/ Gluten, Ryż , Gryka zwyczajna
- Jabłko, Cytryna, Limonka, Pomarańcz, Mandarynka, Gruszka, Truskawka, Wiśnia, Czereśnia, Winogrona (ciemne i jasne), Ananas, Banan, Brzoskwinia, Morela, Śliwka, Kiwi, Melon, Nektaryna, Figi, Arbuz
- Pomidor, Oliwki, Fasola haricot (biała), Fasola czerwona, Groszek zielony, Kapusta, Brokuł, Kalafior, Soja, Ziemniaki, Marchew, Fasolka, Bakłażan, Ogórek, Soczewica, Sałata, Cebula, Papryka (zółta, czerwona, zielona), Kabaczek zielony, Dynia, Cykoria, Szpinak, Ciecierzyca/ cieciorka, Koper włoski, Karczochy, Kapary
- Dorsz, Łosoś, Tuńczyk, Pstrąg, Sola, Morszczuk, Okoń morski, Sardynka, Anchois, Krab, Homar, Krewetki (mieszanka), Ostrygi/ Małże (Venus mercenaria), Małże (Mytilus edulis), Kalmar/ Ośmiornica/ Sepia
- Kurczak, Indyk, Wołowina, Wieprzowina, Jagnięcina, Królik
- Czosnek, Gorczyca, Pieprz (biał, czarn), Papyrczka chilli, Nać pietruszki, Bazylia
- Migdał, Orzech laskowy, Orzech ziemny, Orzech włoski, Orzeszki pini, Pistacje
- Drożdże piekarskie, Drożdże piwowarskie, Grzyby, Ziarno kakaowca, Kawa, Kola, nasiona, Słonecznik, nasiona, Sezam, Herbata czarna, Kasztan jadalny, Miód
|